ZEIA

RADIMPEX je podjetje, ki se ukvarja izključno z razvojem in prodajo programov za gradbeništvo.  S ciljem, da bi bili njihovi programi sodobnejši, zmogljivejši in predvsem uporabnikom prijazni, razvijajo in sledijo vsem trendom ter zahtevam, ki se pojavljajo v računalništvu.  Njihova dolgoletna praksa na tem področju, je ustvarila dolgo referenco uporabnikov, med katerimi so tudi fakultete , znanstveno raziskovalni inštituti in  velika  podjetja, ki so s pomočjo njihovih programov načrtovala ter preračunala pomembne konstrukcije širom po svetu.

A

Tower7

MKE, statična in seizmična analiza, dimenzioniranje betona, jekla in lesa.

 
TOWER

Tower je grafični program za kompletno analizo vplivov v ravninskih in prostorskih konstrukcijah. Ta program, s svojimi učinkovitimi integriranimi orodji, ki so avtomatizirana in intuitivna, omogoča inženirjem povečanje hitrosti in kvalitete projektiranja. Verzija 8 je popolnoma novi program, zasnovan na večletnih izkušnjah in najnovejših spoznanjih ekipe ekspertov, inženirjev in vrhunskih programerjev.

 

 

ArmCad6

Risanje armaturnih načrtov v okolju AutoCAD in BricsCad.

 
ArmCad

ArmCAD 7 je program, ki je integriran v AutoCAD in BricsCAD ter je namenjen za izdelavo kvalitetnih profesionalnih armaturnih načrtov. Program ArmCAD uporabnika razbremeni najnapornejšega dela - razvrščanje, pozicioniranje, označevanje, seštevanje, oblikovanje, sidranje, kontrole napak.. . In vse to z avtomatskim ažuriranjem vseh naknadnih sprememb. V vsakem trenutku program omogoča avtomatsko generiranje kosovnice in izvlečka armature.
 
ArmCAD 7 je naslednik že priznanega in uveljavljenega programa  ArmCad 6/2005.

 

MetalStudio

Risanje jeklenih konstrukcij. Dodatek programa AutoCad 2007-2014

  Metal Studio

Metal Studio je sodobno programsko orodje za izdelavo visoko profesionalnih načrtov jeklenih konstrukcij, ki deluje v okolju AutoCAD-a. Omogoča kreiranje kvalitetne projektne dokumentacije vključno s kompletno in detajlno specifikacijo ter rekapitulacijo. Velika lahkotnost, enostavnost in hitrost pri delu, funkcionalnost in fleksibilnost, so uspešno združeni v programu Metal Studio. Visoka stopnja integracije s programom AutoCAD omogoča, da se kompleksne entitete narejene s programom Metal Studio obnašajo kot standardni elementi AutoCAD-a.